Namens Mij
Een persoonlijk gebaar
Top 5 Originele Kraamcadeaus 2022
geboorte

Top 5 Originele Kraamcadeaus 2022

Het kan soms een hele zoektocht zijn om originele kraamcadeaus te vinden. Onze eigen kraamtijd gaf ons inspiratie voor de leukste persoonlijkste kraamcadeaus en wat zijn ze een succes!

Zie hieronder onze top 5 unieke kraamcadeaus van 2022.

kinderservies
1

Compleet kinderservies

Met stip op 1 staat ons complete kinderservies. Dit siliconen servies ziet er niet alleen onwijs mooi en trendy uit, maar is ook nog eens zeer praktisch.

Doordat je dit geschenk zelf kunt personaliseren, kan het niet mis bij de kersverse ouders.

Er is volop keuze uit diverse kleuren, symbolen en lettertypes. Daarnaast krijgt u een gratis houten kaartje met uw persoonlijke boodschap bij deze geschenkset. Dat maakt dit unieke persoonlijke cadeau echt af. Wij stoppen ontzettend veel aandacht en liefde in alle bestellingen, mocht er geen tekst ingevuld zijn voor op het gratis houten kaartje, dan zouden we er altijd voor zorgen dat er de naam en het gekozen symbool op komt. Dit zodat het plaatje ook echt compleet is en het een WAUW effect geeft bij de ontvanger!

Deze complete kinderservies set is ook ontzettend leuk om cadeau te geven bij de eerste verjaardag!

PhotoRoom-20220422_225653[5110]
2

Gepersonaliseerde kamset

Ook zeer populair in onze webshop, deze gepersonaliseerde kamset. Naast het feit dat de kersverse ouders deze kamset praktisch kunnen gebruiken is het ook leuk als eyecather in de kinderkamer. Te voorzien met naam van het kindje.

87591-1.jpg
3

Houten geboorteslinger

Wil je een echt persoonlijk kraamcadeau geven dan is deze Geboorte slinger echt iets voor jou! Deze geboorte slinger bestaat uit de naam van het kindje met daaraan symbolen met het geboorte gewicht, tijdstip van de geboorte, de lengte van het nieuwe wondertje en natuurlijk de geboorte datum.

Dit gepersonaliseerd cadeau zal zeker in de smaak vallen bij de kersverse ouders. Een blijvend geschenk. Een mooie decoratie voor op de kinderkamer in natuurlijke houttint.

Tapasplank met handvat
4

Gepersonaliseerde Tapasplank Met Handvat

Deze tapasplank is een pareltje in ons assortiment! Dit omdat hij geheel met de hand gemaakt wordt en hij van hoogwaardige kwaliteit is.
Ontzettend origineel om hier lekker geboortehapjes op te serveren, of verras de kersverse ouders met lekkere hapjes in het kraambed!
Vanuit onze eigen kraamtijd weten wij dat dit een ontzettend uniek cadeau is en dat het geweldig is om verrast te worden met lekkers!

81219.jpg
5

Geboortekaartje Hanger Hout

"Ik kon mij er geen voorstelling van maken hoe het eruit zou komen te zien. Maar het is echt ontzettend mooi geworden!"

Dit is wat een klant ons schreef na het ontvangen van dit unieke cadeau. Nog vrij nieuw in ons assortiment, maar nu al een topper. Leg het geboortekaartje vast in hout op een unieke manier!
Deze slinger bestaat uit gravering van het geboortekaartje als 1e rondje,  met daaraan nog 2 rondjes met geboorte gewicht, tijdstip van de geboorte, de lengte van het nieuwe wondertje en natuurlijk de geboorte datum / dag. Dit gepersonaliseerd kraamcadeau zal zeker in de smaak vallen bij de kersverse ouders. Een blijvend geschenk. Deze geboortehanger is een mooie decoratie voor op de kinderkamer in natuurlijke houttint.

Een greep uit ons assortiment