Namens Mij Logo
Namens Mij
Een persoonlijk gebaar

Over ons

Hoi hoi!

Wij zijn Steffie van der Wijst en Linda van der Wijst.
Twee jonge onderneemsters,  schoonzussen en oh ja, beiden misten we een goede webshop voor een persoonlijk geschenk.  Mix onze kwaliteiten, doorzettingsvermogen, inspiratie en hoppa daar is NamensMij!! Met NamensMij willen wij mooie passende geschenken aanbieden in zowel mooie dan wel moeilijke tijden.

Is de vader van je goede vriend(in) overleden, wat geef je dan? Nou precies daar liepen ook wij tegen aan. Een warm gebaar pakket met een lekker fleecedeken, kaarsje en thee.  Of een wijnpakket voor een toost op de mooie herinneringen aan haar vader, ons inziens een mooi persoonlijk gebaar.

Zit je collega even minder lekker in z’n vel? Even een steuntje in de rug nodig,  stuur dan een mooi “even opladen” gebaar.

Ook voor de mooie momenten hebben we diverse mooie,  warme cadeaus verzameld en ontworpen. Trouwerij, geboorte,  zwangerschap allemaal bijzondere momenten waar een persoonlijk gebaar niet mag ontbreken.  Kijk gerust rond op onze pagina! Heb je nog leuke ideeën of wil je iets vragen,  neem gerust contact met ons op.  We denken graag met je mee en leren heel graag van je feedback!