Retourinformatie

Bent u niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen probleem! U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Met uitzondering van cadeaubonnen en gepersonaliseerde artikelen. Bij het verwerken van uw retour zullen wij kosten in rekening brengen (aftrekken van uw retour bedrag) voor de gepersonaliseerde artikelen in onze pakketten.
Het te retourneren product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

Houd bij het terugsturen van uw bestelling dus rekening met het volgende:
Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt.
De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Om een artikel terug te sturen kunt u een e-mail sturen naar retour@namensmij.nl.
De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: het gaat om gepersonaliseerde artikelen / cadeaubonnen, ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Let op: Is jouw artikel beschadigd of heb je een ander probleem met één van onze producten? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice. Wij
lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar klantenservice@namensmij.nl

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.